Terug naar media overzicht

Bril van de Baas is de zakelijke service van Pearle Opticiens

Wij werken exclusief samen met Pearle. Deze samenwerking brengt vele voordelen met zicht mee bij de aankoop van een beeldschermbril, of computerbril op maat. Wil jij meer weten over Pearle Opticiens en de voordelen van onze exclusieve samenwerking?

Over Pearle Opticiens

Pearle Opticiens, opgericht in 1959 en onderdeel van GrandVision Benelux, is marktleider in brillen en contactlenzen. Pearle is de meest toegankelijke oogexpert van Nederland met gecertificeerde oogexperts, zoals opticiens, optometristen en contactlensspecialisten. Pearle wil haar klanten altijd en overal voorzien van goed zicht. Naast betaalbare en actuele zichtoplossingen bieden zij praktisch en deskundig advies op het gebied van preventieve oogzorg. Met 350 winkels in Nederland is Pearle altijd en overal dichtbij.

Garantie & services

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Wanneer je bij ons een beeldschermbril aankoopt kun je gebruik maken van 3 verschillende garanties! Wij doen er namelijk alles aan om er voor te zorgen dat je beeldschermbril aan jouw wensen blijft voldoen. Uiteraard binnen bepaalde voorwaarden kunnen we je onze garanties garanderen.

Kwaliteitsgarantie

Pearle Opticiens streeft altijd naar de beste kwaliteit. Het kan wel eens voorkomen dat je beeldschermbril niet meer voldoet aan je eisen. Iedere werknemer die bij ons een beeldschermbril aanschaft geniet daarom ook minimaal 2 jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Kom langs in de winkelvoor specifieke vragen over de kwaliteitsgarantie.

Wengarantie

Heb je een beeldschermbril op maat aangeschaft en kun je er maar niet aan wennen? Kom snel naar de winkel. Wanneer je binnen 2 maanden jouw Pearle filiaal binnen stapt kunnen we je aankoop omruilen (mits onbeschadigd natuurlijk!). Ontdek de voorwaarde van onze wengarantie.

 

Zichtgarantie

Voldoet jouw beeldschermbril niet meer aan jouw eisen omdat je sterkte binnen 1 jaar al is veranderd? Bij Pearle Opticiens kun je gratis nieuwe glazen krijgen. Kom je er naar 2 jaar achter dat je sterkte is veranderd? Dan krijg je 50% korting op nieuwe glazen. Dit noemen we bij Pearle de zichtgarantie.

Gratis oogmeting bij Pearle Opticiens?

Via Bril vande Baas kun je bij aanschaf van een beeldschermbril, of computerbril, ook nog eens bij Pearle Opticiens een gratis oogmeting krijgen.

Tip vandaag nog je baas voor een GRATIS beeldschermbril, of computerbril op maat! Of vraag als werkgever meteen een demo aan!

 

bron: pearle kwaliteitsgarantie, pearle wengarantie, pearle zichtgarantie

Ingediend in:

pearle opticiens
beeldschermbril
computerbril
blauw licht filter bril