Wat kunnen we voor je doen? 

Contact met BrilvandeBaas.nl

Vragen?

Heb je vragen over de services en garanties van Bril van de Baas? Zeer specifieke vragen over onze beeldschermbrillen of computerbrillen? Beeldschermbril of computerbril vergoedingen aan werknemers? Of korting voor werkgevers bij aanschaf van een beeldschermbril of computerbril?

Veel vragen van werkgevers worden beantwoord gedurende onze demo. Ons advies luidt dan ook om als werkgever een demo aan te vragen bij interesse naar een beeldschermbril, of computerbril op maat.

Voor vragen over veiligheidsbrillen kun je ons uiteraard ook benaderen. Ook voor een veiligheidsbril kun je terecht bij Pearle Opticiens. Tip je baas voor een gratis veiligheidsbril. Of vraag als werkgever direct een demo aan.

Geïnteresseerd?

Voor werkgeversVoor werknemers

Neem contact op

Bril van de Baas, jouw platform voor een beeldschermbril of computerbril op maat. Met korting voor werkgevers en gratis voor werknemers.

Via onze chat: open rechts onderin de chatbox met Kimberly. Op werkdagen beschikbaar tussen 09:00 en 17:00.

Via e-mail:
info@brilvandebaas.nl

Wij zijn per post ook te bereiken op onderstaand adres:
Bril van de Baas
Amersfoortsestraat 84-A
3769 AM Soesterberg

Wij streven ernaar jouw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Uiteraard kun je vragen over beeldschermbrillen (computerbrillen) ook stellen in iedere winkel van Pearle Opticiens. Vind een opticien in je buurt